Այսպիսի ուտեստը կհագեցնի ողջ ընտանիքին: Կարտոֆիլով և գազարով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

3 ձու

45 մլ ձիթայուղ

45 մլ կաթ

1 ճ/ գ ալյուր

1 թ/գ աղ

1 թ/գ սև պղպեղ

1 թ/գ կարմիր պղպեղ

5 հատ կարտոֆիլ

2 հատ գազար

1 լ ջուր

80 գ հալած պանիր

50 գ պանիր

Մաղադանոս

Կանաչ սոխ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլն ու գազարը քերող դանակով, երկարությամբ մանրացնել

Ավելացնել 1 լ ջուր և թողնել 5-6 րոպե, ապա հանել և թողնել ի կողմ

Առանձին տարայի մեջ լցնել հալած պանիրը, ևս 1 այլ տեսակի պանիր, մանրացրած մաղադանոս, կանաչ սոխ և լավ խառնել

Առանձին տարայի մեջ ձու կոտրել, ավելացնել ձիթայուղը, կաթը, լավ խառնել, ավելացնել ալյուրը, աղը, սև պղպեղը, կարմիր պղպեղ և լավ խառնել

Ավելացնել քերած գազարն ու կարտոֆիլը և թողնել 5-6 րոպե

Հրակայուն տարայի մեջ կարագ քսել, ստացված զանգվածի մի մասը լցնել, հավասարապես տարածել

Ավելացնել պանրային խառնուրդը և հավասարապես տարածել

Ավելացնել կարտոֆիլի մնացած մասը, հավասարապես տարածել

Ավելացնել քերած պանիր, դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում