Այսպիսի համեղ ծաղկակաղամբ դուք դեռ չեք փորձել: Տապակած ծաղկակաղմաբ

Բաղադրիչներ

1 ծաղկակաղամբ

3 ատամիկ սխտոր

1 փոքր կտոր կոճապղպեղ

1 կարմիր պղպեղ

1 կծու պղպեղ` ըստ ցանկության

2 ցողուն կանաչ սխտոր

150 գ բեկոն

1 ճ/գ սոյայի սոուս

100 մլ ջուր

0,5 թ/գ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

Ծաղկակաղմաբը կտրատել, 1 թ/գ աղ լցնել, ավելացնել այնքան ջուր, որ ծածկի ծաղկակաղմաբը։ Թողնել 10 րոպե, ապա ջրքամել, միջին ջերմության կրակի վրա տապակել 7-10 րոպե և վերցնել կրակից

Բեկոնը 3 րոպե տապակել, ավելացնել շրջանաձև կտրատած սխտորը, կոճապղպեղը, ծաղկակաղամբը, սոյայի սոուսը, պղպեղները, լավ խառնել, թողնել 3 րոպե, ավելացնել ջուր, աղ, շաքարավազ, անընդհատ խառնել, թողնել ևս 3 րոպե և վերցնել կրակից

Ավելացնել կանաչ սխտոր, խառնել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում