Բաղադրիչներ
300 գ ալյուր
աղ
10 գ վանիլային շաքարավազ
125 գ կարագ
1 թ/գ փխրեցուցիչ
50 գ շաքարի փոշի
1 ձու
3 ճ/գ սառը ջուր
60 գ շոկոլադ
մուգ շոկոլադ (կարելի է փոխարինել մուրաբայով)
Պատրաստման եղանակը
Ալյուրին ավելացնել մի պտղունց աղ, վանիլային շաքարավազ, փխրեցուցիչ, կարագ և լավ տրորել

Ավելացնել շաքարի փոշի, 1 ձու, սառը ջուր, լավ խառնել և խմոր հունցել

Դնել պակետի մեջ և 40 րոպե թողնել սառնարանում

Գրտնակել, երկարությամբ բաժանել 3 հավասար մասերի

Մուգ շոկոլադը հալեցնել, 1 բարակ շերտով լցնել խմորի մի կողմի վրա և ռուլետի պես փաթաթել

Բաժանել կտորների, շարել ջեռոցի տապակի վրա և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ