Բաղադրիչներ
1 գլուխ սոխ
1-2 ատամիկ սխտոր
1 կարմիր պղպեղ
1 դեղին պղպեղ
3 լոլիկ + 0,5 թ/գ աղ + օրեգանո
1 բրոկկոլի
1 ծաղկակաղամբ
3 ձու
5 ճ/գ ձիթայուղ
150 գ յոգուրտ
130 գ ալյուր
200 մլ կաթ
համեմ
200 գ պանիր
Պատրաստման եղանակը
Սոխը և սխտորը մանրացնել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած գունավոր պղպեղները, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 10-12 րոպե
Լոլիկն անցկացնել քերիչով, ավելացնել աղ, օրեգանո, լավ խառնել, ավելացնել տապակին։ Եփել այնքան, միչև ավելորդ հեղուկը գոլորշիանա
Ծաղկակաղամբն ու բրոկկոլին 3-4 րոպե խաշել եռման աղաջրի մեջ
3 ձվին ավելացնել աղ, խառնել, ավելացնել ձիթայուղ, յոգուրտ, լավ խառնել: Մաս-մաս ավելացնել ալյուր, խառնել, ավելացնել կաթ, խառնել
Կաղապարի ներսը պատել ձեթով, լցնել բրոկկոլին և ծաղկակաղմաբը, ապա տապակած բանջարեղենը և կաթնային սոուսը
Ավելացնել մանրացրած համեմ, քերած պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ