Բաղադրիչներ
200 գ տավարի խաշած միս
400 գ թարմ վարունգ
2 գազար
4 բուլղարական պղպեղ
2 լոլիկ
3-4 ատամիկ սխտոր
2 ճ/գ սոյայի սոուս
1 թ/գ 10% քացախ
աղ
սև և կարմիր պղպեղներ
համեմ
Պատրաստման եղանակը
Վարունգը միջին մեծությամբ կտրատել, ավելացնել 1 թ/գ աղ, լավ խառնել և թողնել մի կողմ
Գազարն անցկացնել քերիչով, ավելացնել 1 թ/գ աղ, լավ խառնել, 5 րոպե թողնել մի կողմ, ապա ավելացնել վարունգին
Լոլիկը, խաշած միսը միջին մեծությամբ կտրատել, համեմը կտրտել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին
Պղպեղները միջին մեծությամբ կտրատել 3 րոպե տապակել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին
Ավելացնել ճզմած սխտոր, սև և կարմիր պղպեղնոր, սոյայի սոուս, քացախ, լավ խառնել և 1 ժամ թողնել սառնարանում
Մատուցելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ