Այո՛, աղանդերը պետք է լինի այսպես գեղեցիկ, համեղ և արագ պատրաստվող: Ելակով աղանդեր

Բաղադրիչներ

700 գ ելակ

150 գ շաքարավազ

560 մլ կաթ

4 ճ/գ եգիպտացորենի օսլա

Պատրաստման եղանակը

400 գ ելակն անցկացնել բլենդերով և լավ քամել

Հեղուկ զանգվածին ավելացնել 100 գ շաքարավազ և լավ խառնել

Ավելացնել 500 մլ կաթ և լավ խառնել

Առանձին իրար խառնել եգիպտացորենի օսլան և 60 մլ կաթը

Լավ խառնել և ավելացնել ընդհանուր զանգվացին

Դնել կրակին, խառնել այնքան, մինչև թանձրանա

Վերցնել կրակից, լցնել մատուցվող տարաների մեջ և 30 րոպե թողնել սառնարանում

300 գ ելակը մանր կտրատել, ավելացնել 50 գ շաքարավազ և 4-5 րոպե դնել թույլ կրակին` անընդհատ խառնելով

Լցնել աղանդերի վրա և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում