Բաղադրիչներ
3 ու
Աղ
8 գ վանիլային շաքարավազ
150 գ շաքարավազ
100 մլ ձեթ
60 մլ նարնջի հյութ
100 գ յոգուրտ
60 գ գազար
30 գ ընկույզ
250 գ ալյուր
16 գ խմորիչ
100 գ կարագ
1 ճ/գ մեղր
Պատրաստման եղանակը
Ձվերին ավելացնել մի պտղունց աղ, վանիլային շաքարավազ, շաքարավազ և լավ խառնել

Ավելացնել ձեթ, նարնջի հյութ և լավ խառնել: Ավելացնել յոգուրտ` խառնել

Ավելացնել քերած պանիր, մանրացրած ընկույզ և խառնել

Ավելացնել ալյուր, խմորիչ և լավ խառնել

Ստացված խմորը լցնել կեկսի համար նախատեսված ձևի մեջ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

Առանձին տարայի մեջ կարագ դնել, ավելացնել մեղր և լավ խառնել

Լցնել կեկսի վրա, զարդարել ընկույզով

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ