Բաղադրիչներ
1 կգ կարտոֆիլ
1 գլուխ սոխ
350 գ կաղամբ
25 մլ ձիթայուղ
50 գ տոմատի մածուկ
75 գ պանիր
1 ձու
աղ
սև պղպեղ
օրեգանո
սխտոր
մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը խաշել աղաջրում, ճզմել, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, քերած պանիր, 1 ձու և լավ խառնել
Ձիթայուղով տապակել խորանարդաձև կտրատած սոխը, համեմել աղով
Ավելացնել կտրատած կաղամբը
Տոմատի մածուկը բացել ջրով, ավելացնել օրեգանո, սև պղպեղ, լավ խառնել և լցնել կաղամբի վրա, լավ խառնել ծածկել և թողնել կրակին 10 րոպե
Տապակած կաղամբին ավելացնել քերած պանիր
1-2 ճ/գ կարտոֆիլ վերցնել, փոքրիկ փոսիկ անել, լցնել տապակած կաղամբը
Ջեռոցի տապակի վրա յուղաթուղթ փռել, ձիթայուղ քսել, լցոնած կարտոֆիլները շարել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Զարդարե՛ք և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ