Այնքան համեղ են, որ մեկ կտորով չեք հագենա։ Թխվածքաբլիթով թխվածք

Բաղադրիչներ

300 գ թխվածքաբլիթ

150 գ գետնանուշ

100 գ շաքարավազ + 100 մլ ջուր

125 գ կարագ

100 գ մուգ շոկոլադ

40 գ կոկոսի փաթիլներ + 25 գ հալեցրած կարագ

Ջնարակի համար՝

100 գ շոկոլադ + 1 ճ/գ ձեթ

կաղապարի չափը՝ 18*18 սմ

Պատրաստման եղանակը

Թխվածքաբլիթները, գետնանուշը մանրացնել բլենդերով, խառնել իրար

Ջուրն ու շաքարավազը խառնել իրար, ավելացնել կարագ, դնել կրակին, թողնել 5 րոպե, ապա ավելացնել մանրացրած բաղադրիչներին և լավ խառնել

Ստացված զանգվածը բաժանել 2 մասի

Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել «խմորի» մի մասի վրա և լավ խառնել

Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ փռել, լցնել շոկոլադե զանգվածը, բաժակի օգնությամբ ամրացնել

«խմորի» մնացած մասին ավելացնել կոկոսի փաթիլներ, լավ խառնել և ավելացնել շոկոլադե զանգվածին

Շոկոլադին ավելացնել ձեթ, հալեցնել գոլորշու վրա, ավելացնել թխվածքին

Զարդարել ըստ ճաշակի, 2 ժամ թողնել սառնարանում, ապա մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում