Այնքան ախորժելի և համեղ է, որ բոլորը կխնդրեն ավելի հաճախ այն պատրաստել

Բաղադրիչներ

6 կտոր հավի միս

1 գլուխ սոխ

3 հատ կարտոֆիլ

2 ճ/գ ձիթայուղ

2 ձու

400 մլ սերուցք

2 ճ/գ ձեթ

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

1 թ/գ կարրի

1 թ/գ պրովանսալ խոտաբույսեր

200 գ պանիր

մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, տապակել ձեթի մեջ և վերցնել կրակից

Ավելացնել շրջանաձև կտրատած կարտոֆիլը, 2 ճ/գ ձիթայուղը, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով

Հավի մսերի վրա կտրվածքներ անել, համեմել սև և կարմիր պղպեղներով և ավելացնել կարտոֆիլին

2 ձվին ավելացնել սերուցք, կարրի, պրովանսալ խոտաբույսեր (կարող եք փոխարինել ձեր սիրելի համեմունքներով), աղ և լավ խառնել

Լցնել տապակի վրա, ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 50-60 րոպե

Հանել, ավելացնել քերած պանիր և ևս 10 րոպե, առանց փայլաթիթեղի դնել ջեռոցում

Զարդարել մանրացրած մաղադանոսով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում