Այնպես է բուրում, որ անտարբեր անցնել չի ստացվի: Սմբուկով աղցան

Բաղադրիչներ

1 սմբուկ

6-7 հատ չերրի լոլիկ

Մաղադանոս

Կանաչ սոխ

2-3 ճ/գ ալյուր

պանիր ֆետա

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկը խորանարդաձև կտրատել, 10 րոպե թողնել աղաջրի մեջ, ապա չորացնել

Ավելացնել ալյուր, լավ խառնել և տապակել

Բաժանել 2 մասի, մի մասը լցնել մատուցվող ափսեյի մեջ, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, կանաչ սոխ

Չերրի լոլիկները բաժանել 4 մասի և ավելացնոլ սմբուկին

Ավելացնել սմբուկի 2-րդ մասը, դարձյալ մանրացրած կանաչեղեն, լոլիկ, խորանարդաձև կտրատած ֆետա պանիր

Կարող եք զարդարել սիրելի սոուսով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում