Բաղադրիչներ
1 կգ կաղամբ
1 հատ գազար
100 մլ ջուր
50 գ շաքարավազ
1 թ/գ աղ
1 հատ բուլղարական պղպեղ
1 ատամիկ սխտոր
50 մլ ձեթ
4 ճ/գ 6% քացախաթթու
Պատրաստման եղանակը
Կաղամբը կտրատել, ավելացնել աղ, շաքարավազ և մի փոքր ճզմել
Պղպեղը երկարությամբ կտրատել և ավելացնել կաղամբին
Գազարն անցկացնել քերիչով և ավելացնել ընդհանուր զանգվածին
Սխտորը մանրացնել և ավելացնել աղցանին
Ավելացնել քացախաթթու, ձեթ, տաք ջուր, լավ խառնել
Ծածկել ափսեյով, վրան ջրով լի ապակե տարա դնել և 3-4 ժամ թողնել սառնարանում
Կարող եք մատուցել, ինչպես նաև լցնել ապակե տարայի մեջ և մի քանի օր պահպանել սառնարանում )))
Բարի ախորժակ