Ամեննաթեթև աղցաններից մեկը, որը կարող եք մատուցել թեկուզև ամեն օր։ Բանջարեղենային աղցան

Բաղադրիչներ

400 գ կաղամբ

1 ճ/գ շաքարավազ

աղ

սև պղպեղ

4 խաշած ձու

2 լոլիկ

1 վարունգ

կանաչ սոխ, մաղադանոս

2 ճ/գ թթվասեր

սխտորի փոշի

1 թ/գ հատիկավոր մանանեխ

Պատրաստման եղանակը

Կաղամբը կտրատել, ավելացնել շաքարավազ, մի պտղունց աղ, լավ խառնել

Ավելացնել երկարությամբ կտրատած վարունգ։ Ձվերի դեղնուցներն ու սպիտակուցներն առանձնացնել, սպիտակուցները երկարությամբ կտրատել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Լոլիկների միջուկները հեռացնել, իսկ մնացած մասը երկարությամբ կտրատել և ավելացնել աղցանին։ Ավելացնել մանրացրած կանաչ սոխ, մաղադանոս

Ձվերի դեղնուցները ճզմել, ավելացնել թթվասեր, սխտորի փոշի, աղ, սև պղպեղ, հատիկավոր մանանեխ, լավ խառնել և ավելացնել աղցանին

Զարդարեք մանրացրած մաղադանոսով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում