Բաղադրիչներ
400 գ կաթնաշոռ
100 գ վարսակի փաթիլներ
150 գ թթվասեր
¼ թ/գ աղ
5 ճ/գ շաքարի փոշի
3 ձու
2 բանան
2 խնձոր
Կաղապարի չափը՝ 26 սմ
Պատրաստման եղանակը
Կաթնաշոռին ավելացնել թթվասեր, 3 ձվի դեղնուց, աղ, 4 ճ/գ շաքարի փոշի, 2 բանան և հարել բլենդերով
Ավելացնել վարսակի փաթիլներ, քերիչով անցկացրած խնձոր և լավ խառնել
3 ձվի սպիտակուցները հարել՝ ընթացքում ավելացնելով 1 ճ/գ շաքարի փոշի
Սպիտակուցն ավելացնել ընդհանուր զանգվածին, լավ խառնել։ Կաղապարի ներսը պատել կարագով, լցնել ստացված զանգվածը, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 35 րոպե
Կարող եք մատուցել սերուցքային կրեմով )))
Բարի ախորժակ