Բաղադրիչներ
4 ձու
100 մլ կաթ
աղ
սև պղպեղ
100 գ ալյուր
7 գ փխրեցուցիչ
400 գ կաղամբ
1 գազար
մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
Կաղամբը կտրատել, ավելացնել քերած գազար, մանրացրած մաղադանոսլ և թողնել մի կողմ

4 ձվին ավելացնել կաթ, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, լավ խառնել և ավելացնել կտրատած բանջարեղեններին

Լավ խառնել, 1,5-2 ճ/գ դնել թավայի մեջ, 2 կողմից տապակել

Կարող եք մատուցել թթվասերային սոուսով

Բարի ախորժակ