Բաղադրիչներ
2 լավաշ
500 գ հավի աղացած միս
200 գ պանիր
2 ձու
աղ, սև և կարմիր պղպեղներ
քնջութ + 1 ձվի դեղնուց
Պատրաստման եղանակը
Աղացած մսին ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ և լավ խառնել
1 լավաշի վրա լցնել քերած պանիր, դնել 2-րդ լավաշը
Ավելացնել աղացած միսը և ռուլետի պես փաթաթել
Բաժանել 2 մասի, ձու քսել, ավելացնել քնջութ, մի քիչ քերած պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ