Բաղադրիչներ
7 խոշոր կարտոֆիլ
80 պանիր
200 գ բեկոն
100 գ տոմատի սոուս
100 մլ ձեթ
աղ
սև պղպեղ
մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
Կաղապարի ներսը պատել ձեթով: Կարտոֆիլների վրա լայնությամբ կտրվածքներ անել
Ամբողջությամբ պատել ձեթով, համեմել աղով, սև պղպեղով, դնել կաղապարի մեջ և տեղափոխել 180°С տաքացրած ջեռոց` 35-40 րոպե
Յուրաքանչյուր կտրվածքի մեջ 1-ական կտոր բեկոն դնել, ավելացնել տոմատի սոուս, քերած պանիր և ևս 7-10 րոպե թողնել ջեռոցում
Զարդարեք մանրացրած մաղադանոսով և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ