Ամենապարզ, բայց և համեղ ընթրիքը: Կարտոֆիլը ջեռոցում

Բաղադրիչներ

7 խոշոր կարտոֆիլ

80 պանիր

200 գ բեկոն

100 գ տոմատի սոուս

100 մլ ձեթ

աղ

սև պղպեղ

մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Կաղապարի ներսը պատել ձեթով: Կարտոֆիլների վրա լայնությամբ կտրվածքներ անել

Ամբողջությամբ պատել ձեթով, համեմել աղով, սև պղպեղով, դնել կաղապարի մեջ և տեղափոխել 180°С տաքացրած ջեռոց` 35-40 րոպե

Յուրաքանչյուր կտրվածքի մեջ 1-ական կտոր բեկոն դնել, ավելացնել տոմատի սոուս, քերած պանիր և ևս 7-10 րոպե թողնել ջեռոցում

Զարդարեք մանրացրած մաղադանոսով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում