Ամենապարզ բաղադրիչներն ու ամենահամեղ և սիրելի նախուտեստը: Դդմիկով նախուտեստ

Բաղադրիչներ

1 կգ դդմիկ

4 ձու

5 ճ/գ ալյուր

սխտորի փոշի

աղ

սև պղպեղ

400 գ հավի կրծքամիս

400 գ գազար

մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը համեմել աղով, սև պղպեղով, սխտորի փոշի և ձեթ ավելացնել, լավ խառնել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե

Դդմիկն անցկացնել քերիչով. 0,5 թ/գ աղ լցնել, թողնել 10 րոպե, ապա ճզմելով հեռացնել ավելորդ հեղուկը

Ավելացնել 4 ձու, աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել, ապա ավելացնել ալյուր, լավ խառնել և շրջանաձև տապակել

Հավի միսը կտրտել, ավելացնել մայոնեզ (կարելի է նաև առանց մայոնեզի), խառնել, լցնել կոտլետների կենտրոնում, իսկ կողային հատվածները դեպի ներս հավաքել

Ավելացնել կորեական ձևով պատրաստած գազար (կարելի է նաև պարզապես քերել և համեմել)

Կարող եք մատուցել կարտոֆիլով )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում