Ամենանրբահամ խմորեղենը: Այսուհետ դուք հաճախակի կցանկանք պատրաստել հենց ա՛յս թխվածքը` նրբաբլիթներով ռուլետ

Բաղադրիչներ

1 ձու

2 ճ/գ շաքարավազ

վանիլին

աղ

300 մլ կաթ

100 գ ալյուր

15 գ կակո

1 թ/գ փխրեցուցիչ

2 ճ/գ ձեթ

Կրեմի համար`

250 մլ 33-36% սերուցք

100 գ կաթնաշոռ

100-150 գ խտացրած կաթ

60-70 գ մարմելադ

Պատրաստման եղանակը

1 ձվին ավելացնել 2 ճ/գ շաքարավազ, մի պտղունց վանիլին, աղ և լավ խառնել

Մաս-մաս ավելացնել կաթ, շարունակել խառնել

Զուգահեռաբար ավելացնել նաև ալյուրը (2 անգամ կաթը լցնելուց հետո՝ ալյուրը, ապա նորից կաթի մնացած մասը), կակաոն, փխրեցուցիչը և լավ խառնել

Շարունակել մաս-մաս ավելացնել կաթը և խառնել: Ավելացնել 2 ճ/գ ձեթ, խառնել և թողնել 10-15 րոպե

Թավայի վրա պատրաստել` ինչպես նրբաբլիթները

Կրեմի պատրաստման համար անհրաժեշտ է սերուցքին ավելացնել փափուկ կաթնաշոռ, խտացրած կաթ և լավ հարել

Սեղանի վրա սննդային թուղթ փռել, նրբաբլիթներից յուրաքանչյուրի վրա 2 ճ/գ կրեմ քսել, շարել իրար վրա կիսալուսնի պես

Ավելացնել մանրացրած մարմելադ և ռուլետի պես փաթաթել: Մի քանի ժամ թողնել սառնարանում

Կարող եք զարդարել կակաոյով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում