Կաթնաշոռային աղանդեր
Եթերային և թեթև աղանդեր՝ ցանկացած առիթի համար:
Բաղադրիչներ
- 200 գ կաթնաշոռ
- 100 գ կաթ
- 1 հատ բանան
- 1 ճաշի գդալ շաքարավազ
- 0.5 թեյի գդալ վանիլին
- հատապտուղներ (ըստ ցանկության)
Պատրաստման եղանակը
1 Կաթնաշոռին ավելացնել շաքարավազը և վանիլինը, և լավ խառնել:
2 Ավելացնել կաթը, և հարիչով խառնել:
3 Բանանը կտրատել, և ավելացնել կաթնաշոռին: Բլենդերով հարել:
4 Եթե խիտ զանգված չի ստացվել, կարող եք ևս 1 բանան ավելացնել, մինչև Ձեր նախընտրած խտությունը ստանալը:
5 Զանգվածը լցնել տարաների մեջ, ձևավորել հատապտուղներով, և դնել սառնարան:
6 Մատուցելիս կարող եք վրան շոկոլադե քերուկ ավելացնել:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով: