Ամենահյութեղ, համեղ և տարբերվող ուտեստներից մեկը` տապակած հավի բուդը բանջարեղենով և սոուսով

Բաղադրիչներ

5 հավի բուդ

1 թ/գ օրեգանո

աղ

սև պղպեղ

1 գլուխ սոխ

4-5 կարտոֆիլ

2-3 գազար

3 ատամիկ սխտոր

համեմ

2 ճ/գ կարագ

1 ճ/գ ձեթ

90 մլ մեղր

100 մլ տոմատի սոուս

3 ճ/գ սոյայի սոուս

2 ճ/գ մանանեխ

Պատրաստման եղանակը

Հավի բդերը 2 կողմից համեմել աղով, սև պղպեղով, օրեգանոյով

Թավայի մեջ ձեթ լցնել, ավելացնել կարագ, դնել հավի միսը, 2 կողմից կարմրացնել և վերցնել կրակից

Նույն թավայի մեջ 2 րապե տապակել խորանարդաձև կտրատած սոխը: Կարտոֆիլն ու գազարը բաժանել միջին մեծության կտորների և ավելացնել սոխին

Ավելացնել մանրացրած համեմ, սխտոր, թողնել 5 րոպե

Ավելացնել տապակած միսը

Առանձին թավայի մեջ լցնել մեղր, տոմատի սոուս, սոյայի սոուս, մանանեխ, լավ խառնել, դնել կրակին և անընդհատ խառնելով տապակել 2 րոպե

Լցնել բդիկների վրա և թավան տեղափոխել 200°С տաքացրած ջեռոց 30-35 րոպե

Ընթրելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում