Ամենահամեղ, տարբերվող և գեղեցիկ ուտեստներից մեկը: Կարտոֆիլով և մսով տապակա

Բաղադրիչներ

400 գ տաարի կամ հավի աղացած միս

1 գլուխ սոխ

1 գազար

3 ձու

80 գ պաքսիմատ

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

3 կարտոֆիլ

50 գ տոմատի մածուկ

1 ճ/գ ալյուր

Կանաչ սոխ

300 մլ ջուր + 1 ճ/գ տոմատի մածուկ

Պատրաստման եղանակը

Աղացած մսին ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սոխ, քերած գազար, 1 ձու, պաքսիմատ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ և լավ խառնել

Կարտոֆիլը շրջանաձև կտրատել, յուրաքանչյուր 2 կտորի արանքում միս դնել

Առանձին տարայի մեջ 2 ձու կոտրել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, տոմատի մածուկ, ալյուր և լավ խառնել

Յուրաքանչյուր մսով կարտոֆիլը թաթախել ստացված սոուսի մեջ և 2 կողմից տապակել այնքան, մինչև կստանան ոսկեգույն երանգ

Կանաչ սոխը մանրացնել, 1 րոպե տապակել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, տոմատի մածուկ, ջուր, լավ խառնել, ավելացնել տապակած կարտոֆիլները, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 20 րոպե

Զարդարեք համեմով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում