Ամենահամեղ, սիրված և սպասված աղցաններից մեկը՝ հավի կրծքամսով և բանջարեղենով

Բաղադրիչներ

500 գ հավի կրծքամիս

3 սմբուկ

2 դդմիկ

500 գ սունկ

3 բուլղարական պղպեղ

սոյայի սոուս

ձեթ

3 ատամիկ սխտոր

աղ

հավի համեմունք

սև և կարմիր պղպեղներ

համեմ

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամսին ավելացնել աղ, սև պղպեղ, հավի համեմունք, 2 ճ/գ սոյայի սոուս, 1 ճ/գ ձեթ, ճզմած սխտոր, լավ խառնել, թողնել 15 րոպե, ապա դնել 180°С տաքացրած եռոցում՝ մինչև պատրաստ լինելը

Սմբուկը, դդմիկը, պղպեղը, սունկը միջին մեծությամբ կտրատել, ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, 2 ճ/գ սոյայի սոուս, 1 ճ/գ ձեթ, լավ խառնել, ապա դնել 180°С տաքացրած եռոցում՝ մինչև պատրաստ լինելը

Հավի միսը կտրատել, ավելացնել արդեն պատրաստ բանջարեղենին, ավելացնել մանրացրած համեմ և լավ խառնել

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում