Բաղադրիչներ
2 կարտոֆիլ
1 գազար
1 ծաղկակաղամբ
1 բրոկկոլի
1 գլուխ սոխ
Կանաչ սոխ
1 պղպեղ
150 գ պանիր
Սոուսի համար՝
3 ձու
5 ճ/գ ձիթայուղ
400 մլ կաթ
130 գ ալյուր
1 թ/գ աղ
սև պղպեղ
1 ճ/գ ուրց
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը շրջանաձև կտրատել, լցնել ջրի մեջ և 10 րոպե թողնել կրակին։ Ավելացնել շրջանաձև կտրատած գազար, ծաղկակաղամբ, բրոկկոլի, 1 թ/գ աղ, թողնել եռա, ապա հանել ջրից
Սոխը մանրացնել, 5 րոպե տապակել և վերցնել կրակից
Կաղապարի ներսը պատել ձեթով, շարել խաշած կարտոֆիլները
Ավելացնել խաշած գազարը, ծաղկակաղամբը և բրոկկոլին
Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած պղպեղ, տապակած սոխը
3 ձվին ավելացնել 5 ճ/գ ձիթայուղ, լավ խառնել
Ավելացնել կաթի մի մասը, խառնել, ավելացնել ալյուր, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել
Ավելացնել կաթի մնացած մասը, ուրց, լավ խառնել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին
Ավելացնել քերած պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ