Ամենահամեղ ջեռեփուկը, որը երբևէ կփորձեք՝ 1 կտորով չեք բավարարվի։ Դդմիկով և մսով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

4 դդմիկ

170 գ պանիր մոցարելլա

100 գ պանիր չեդեր

200 գ պանիր ռիկոտտա

2 ատամիկ սխտոր

աղ, սև պղպեղ

500 գ աղացած միս

4 ճ/գ տոմատի սոուս

1 գլուխ սոխ

ձեթ

սամիթ, համեմ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկները բաժանել երկար շերտերի, համեմել աղով, սև պղպեղով։ Կաղապարի ներսը պատել ձեթով, շարել դդմիկները, մի քիչ ձեթ քսել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Պանրի տեսականին անցկացնել քերիչով, խառնել իրար, ավելացնել ճզմած սխտոր, սև պղպեղ, 2 ճ/գ ձեթ, մանրացրած սամիթ, համեմ և լավ խառնել

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել աղացած միս, թողնել 6-7 րոպե, ավելացնել 2 ճ/գ տոմատի սոուս, մի պտղունց աղ, սև պղպեղ, թողնել ևս 2 րոպե և վերցնել կրակից

Կաղապարի մեջ 2 ճ/գ տոմատի սոուս լցնել, 1 շերտ դդմիկ շարել, ավելացնել տապակած միս, ապա պանրային խառնուրդը։ Նույն հաջորդականությամբ ևս 1 շերտ դնել

Վերջին շերտը դնել դդմիկ, քերած մոցարելլա պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում