Ամենահամեղ ուտեստը՝ վաղվա ձեր ընթրիքի սեղանին, որն անպայման կսիրի ձեր ընտանիքը։ Բանջարեղենային «Տորթ»

Բաղադրիչներ

1 կգ կարտոֆիլ

3 ձու

աղ, սև պղպեղ

1 թ/գ ուրց, օրեգանո

1/2 թ/գ մշկընկույզ

1 ճ/գ թթվասեր

350 գ սունկ

1 գլուխ սոխ

1 պղպեղ

2 ատամիկ սխտոր

100 գ պանիր

կանաչ սոխ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով, 3 րոպե թողնել սառը ջրում, ապա ջրքամել

Ավելացնել 3 ձու, աղ, սև պղպեղ, ուրց, օրեգանո, մշկընկույզ, թթվասեր, լավ խառնել

Կաղապարի ներսը պատել ձեթով, լցնել ստացված զանգվածը, դնել 180°С 40 րոպե

Սունկը շրջանաձև կտրատել, 5-6 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սոխ, թողնել 2-3 րոպե

Ավելացնել մանրացրած սխտոր, խորանարդաձև կտրատած պղպեղ, թողնել 5 րոպե, համեմել աղով, սև պղպեղով և վերցնել կրակից

Ավելացնել արդեն պատրաստ կարտոֆիլի շերտին

Ավելացնել քերած պանիր և ևս 10 րոպե դնել ջեռոցում

Զարդարեք կանաչ սոխով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում