Ամենահամեղ ընթրիքը սիրելի ընտանիքի համար: Մսով և սմբուկով տապակա

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

300 գ աղացած միս

½ կարմիր պղպեղ

աղ

2 ճ/գ տոմատի մածուկ

1 ատամիկ սխտոր

100 մլ ջուր

2 սմբուկ

3 ձու

50 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Սոխը մանրացնել, 2 րոպե տապակել, ապա ավելացնել աղացած միսը

Ավելացնել աղ, խորանարդաձև կտրատած պղպեղ, թողնել 3 րոպե, այնուհետև ավելացնել տոմատի մածուկ, մանրացրած սխտոր, լավ խառնել, թողնել 3 րոպե

Ավելացնել 100 մլ ջուր, խառնել, ծածկել կափարիչն ու թողնել 10 րոպե

Սմբուկը խորանարդաձև կտրատել, տապակել, այնուհետև ավելացնել մսին

Ավելացնել ձու, ծածկել կափարիչն ու թողնել 5 րոպե

Ավելացնել քերած պանիր, թողնել ևս 3 րոպե և վերցնել կրակից

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում