Ամենահամեղ բանջարեղենային ջեռեփուկը, որը կհագեցնի ողջ ընտանիքին

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

1 հատ սմբուկ

2 հավի կրծքամիս

1 հատ պղպեղ

300 գ բրոկկոլի

ձիթայուղ

3 ատամիկ սխտոր

10-12 հատ չերրի լոլիկ

3 ճ/գ տոմատի մածուկ

աղ

սամիթ

մաղադանոս

պանիր

Պատրաստման եղանակը

Սամիթն ու մաղադանոսը հարել բլենդերով, ավելացնել 1 ճ/գ ձիթայուղ, աղ, լավ խառնել և լցնել խորանարդաձև կտրատած հավի կրծքամսի վրա: Լավ խառնել և թողնել 10 րոպե

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, տապակել ձիթայուղով։ Ավելացնել կտրատած սմբուկը, համեմված հավի միսը, կիսալուսնաձև կտրատած պղպեղը

Ավելացնել բրոկկոլի, չերրի լոլիկներ, աղ, խառնել և թողնել 5 րոպե

Ավելացնել մանրացրած սխտոր, ջրով բացած տոմատի մածուկ

Վերցնել կրակից, ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում