Ամենաթեթև, համեղ նախուտեստներից մեկը` «Լցոնած սունկ»

Բաղադրիչներ

500 գ շամպինյոն

1 գլուխ սոխ

պանիր

3 ատամիկ սխտոր

աղ

սև պղպեղ

սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Սնկերի ոտիկները խորությամբ հեռացնել, մանր կտրատել, տապակել` լցոնելու համար, իսկ գլխիկները թողնել մի կողմ

Սոխը մանր կտրատել և առանձին թավայի մեջ տապակել

Պանիրն ու սխտորն անցկացնել մանր քերիչով, ավելացնել տապակած սունկն ու սոխը, մանրացրած սամիթը, համեմել աղով, սև պղպեղով և լավ խառնել

Ստացված զանգվածով լցոնել սնկերի գլխիկները

Հրակայուն տարաի ներսը մի քիչ կարագ քսել և դասավորել լցոնած սնկերը, զարդարել քերած պանրով (ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել թթվասեր կամ մայոնեզ)

Դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե

Համտեսելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում