Ամենաթեթև, բյուջետային և օգտակար ամառային աղցաններից մեկը: Բանջարեղենային աղցան

Բաղադրիչներ

300 գ կաղամբ

6 հատ կարմիր բողկ

1 հատ վարունգ

կանաչ սոխ

սամիթ

աղ

1 թ/գ շաքարավազ

2 թ/գ 9 % քացախաթթու

3 ճ/գ ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Կաղամբը կտրատել, 0,5 թ/գ աղ ավելացնել և լավ խառնել

Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած բողկը, վարունգը, մանրացրած սամիթն ու կանաչ սոխը

Առանձին տարայի 0,5 թ/գ աղ լցնել, ավելացնել 1 թ/գ շաքարավազ, 2 թ/գ քացախաթթու 3 ճ/գ ձեթ, լավ խառնել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին: Աղցանը լավ խառնել և 10 րոպե թողնել սառնարանում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում