Ամենաարագ, համեղ և տարբերվող կարտոֆիլով կոտլետները, որ երբևէ փորձել եք

Բաղադրիչներ

2 ձու

100 գ թթվասեր

5 ճ/գ ալյուր

աղ

սև պղպեղ

1 կգ կարտոֆիլ

կանաչ սոխ

50 գ պանիր

50 գ կարագ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը խաշել, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել կարագ և ճզմել (ստացված զանգվածից 3 ճ/գ առանձնացնել)

Ավելացնել մանրացրած կանաչ սոխ, քերած պանիր և լավ խառնել

Առանձին տարայի մեջ թթվասեր լցնել, ավելլացնել մի պտղունց աղ, սև պղպեղ, 2 ձու և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր և խառնել (պետք է ստացվի բիսկվիթի խմորի պես զանգված)

Կարտոֆիլի պյուրեից շրջանաձև կոտլետներ ձևավորել

Թաթախել խմորի մեջ և 2 կողմից տապակել

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում