Ամենաակտուալ ուտեստներից մեկը, որը կպատրաստեք շատ արագ, հաճույքով և կստացվի շատ համեղ: Կարտոֆիլով և մսով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

1 կգ կարտոֆիլ

400 գ աղացած միս

 1 գլուխ սոխ

2 ատամիկ սխտոր

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ, օրեգանո

1 դափնու տերև

400 գ տոմատի սոուս

100 մլ ջուր

մոցարելլա պանիր

100 գ այլ տեսակի պանիր

Պատրաստման եղանակը

Կարտֆիլը կիսալուսնաձև կտրատել, 15 րոպե տապակել միջին ջերմության կրակի վրա, ապա ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, օրեգանո, թողնել ևս 2 րոպե

Տապակած կարտոֆիլը տեղափոխել կաղապարի մեջ

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել աղացած միսը, թողնել 4-5 րոպե, ապա ավելացնել տոմատի սոուս, աղ, սև պղպեղ, օրեգանո, սխտոր, լավ խառնել, ավելացնել 100 մլ ջուր, դափնու տերև, ծածկել կափարիչն ու թողնել 7-10 րոպե

Ստացված տապակն ավելացնել կարտոֆիլին: Ավելացնել մի քանի կտոր մոցարելլա պանիր, քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15-20 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում