Ամենաախորժելի ուտեստը, որը կարելի է ընդունել և՛ որպես աղցան, և՛ որպես տաք ուտեստ: Շատերի կողմից սիրված «Ֆունչոզան»

Բաղադրիչներ

300 գ տավարի միս (կարելի է փոխարինել հավի կրծքամսով)

1 տուփ ֆունչոզա

1 գազար

1 քաղցր պղպեղ

1 վարունգ

1 սոխ

1 ճ/գ սոյաի սոուս

աղ

սև պղպեղ

1 է/գ համեմի փոշի (սերմ)

թարմ սամիթ

Պատրաստման եղանակը

Միսը երկարությամբ կտրատել, տապակել ձեթի մեջ, ավելացնել սոյաի սոուս, համեմել աղով, թողնել լավ տապակվի

Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխը, փակել կափարիչը և թողնել թույլ կրակի վրա 5-6 րոպե

Ավելացնել համեմի փոշի, երկարությամբ կտրտած քաղցր պղպեղ, քերած գազար, փակել կափարիչը և փողնել 5-6 րոպե

Ֆունչոզան դնել խոր տարայի մեջ, եռման ջուր լցնել վրան, թողնել 5-6 րոպե

Այնուհետև ապակն ավելացնել ֆունչոզային, ավելացնել նաև երկարությամբ կտրատած վարունգը, մանրացրած սամիթը և լավ խառնել

Ֆունչոզան պատրաստ է: Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում