Ամառային տորթ
Այս տորթի բաղադրատոմսը կհավանի անգամ ամենաքմահաճ տնտեսուհին, թթվասերային այս հրաշք տորթը համապատասխան կլինի ամեն առիթի:
Բաղադրիչներ
- 250 գ թթվասեր
- 240 գ ալյուր
- 200 գ շաքարավազ
- 3 հատ ձու
- 1 թեյի գդալ սոդա
Կրեմ
- 600 մլ թթվասեր
- 150 գ շաքարավազ
- 10 գ վանիլին
- 300 գ հաղարջ
- 300 գ հապալաս
Պատրաստման եղանակը
1 Ձուն շաքարավազով հարել, մինչև սպիտակելը:
2 Թթվասերը սոդայի հետ լավ խառնել,մինչև թթվասերի ծավալի մեծանալը, ավելացնել ձվին:
3 Ստացված զանգվածը լավ խառնելուց հետո, ավելացնել ալյուրը:
4 Խմորը լցնել ձևամանի մեջ, թխել 180°C ջեռոցում 35-40 րոպե:
5 Բիսկվիթի թխվելուց հետո, վերևի հատվածը կտրել, խմորի միջուկը հեռացնել:
6 Կտրատված խմորը բլենդերով հարել՝ մինչև փշրանք ստանալը:
Կրեմ
1 Թթվասերին ավելացնել շաքարավազը և վանիլինը, և հարիչով հարել:
2 Ավելի խիտ կրեմ ստանալու համար, կարող եք թթվասերի հետ հարել 100գ կիտրոնի հյութ:
3 Կրեմից 3-4 ճաշի գդալ առանձնացնել:
4 Կրեմին ավելացնել խմորի փշրանքները:
5 Ավելացնել հապալասը և հաղարջը, և լավ խառնել:
6 Խմորակրեմային զանգվածը լցնել բիսկվիթի մեջ՝ ստանալ բուրգ:
7 Վրան քսել կրեմը, և ձևավորել հատապտուղներով:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով: