Բաղադրիչներ
2 սմբուկ
1 գլուխ սոխ
1 կանաչ պղպեղ
1 կարմիր պղպեղ
3 լոլիկ
170 գ սունկ
3 ատամիկ սխտոր
150 գ պանիր
համեմ
աղ
սև և կարմիր պղպեղներ
քիմիոն
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկները երկարությամբ կիսել, միջուկները հանել, յուրաքանչյուրի մեջ ձեթ քսել, աղով համեմել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե
Սոխը խորանարդաձև կտրատել, տապակել այնքան, որ ոսկեգույն երանգ ստանա
Սմբուկների միջուկները խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել սոխին և թողնել 5 րոպե
Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած լոլիկ, սունկ, պղպեղները, ճզմած սխտոր: Համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, քիմիոնով, լավ խառնել, թողնել կրակին 15 րոպե, ապա ավելացնել մանրացրած համեմ և վերցնել կրակից
Ստացված խճողակը լցնել սմբուկների մեջ, ավելացնել քերած պանիր և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Ճաշելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ