Երշիկով աղցան
300-350 գ երշիկ
1 հատ գազար
3 հատ վարունգ
1 հատ պղպեղ
400 գ ոլոռ
կանաչի՝ ըստ նախասիրության
աղ
2 ճաշի գդալ մայոնեզ
1 ճաշի գդալ մանանեխ
Պատրաստման եղանակ
Երշիկը երկարությամբ կտրատել։

Գազարը անցկացնել քերիչով։

Վարունգը երկարությամբ կտրատել։

Ավելացնել ոլոռը։

Պղպեղը մանր կտրատել։

Կանաչին մանր կտրատել։
Ավելացնել մայոնեզը և մանանեխը։ Լավ խառնել, և մ ատուցել։


Բարի ախորժակ։
Պատրաստում ենք սիրով։