Աղցան, որը կսիրեն բոլորը, հատկապես հյուրերը: Աղցան «Հյուրընկալ»

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

200 գ սունկ

աղ

սև պղպեղ

2 տուփ պահածոյացված թունա

4 խաշած ձու

սամիթ, կանաչ սոխ

50 գ պանիր

մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Մատուցվող ափսեյի մեջ քերիչով անցկացրած ձու լցնել, ավելացնել մի պտղունց աղ, մայոնեզ (որպեսզի աղցանը ամուր ստացվի, օգտագործեք շրջանակ)

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել սունկ, թողնել 5 րոպե, համեմել աղով, վերցնել կրակից, ավելացնել աղցանին և մայոնեզ քսել

Պահածոյացված թունան ճզմել, ավելացնել աղցանին, մայոնեզ քսել

Ավելացնել մանրացրած սամիթ, կանաչ սոխ, մանր քերիչով անցկացրած պանիր

20 րոպե թողնել սառնարանում և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում