Աղցան, որը կարող եք համտեսել նաև պահքի ընթացքում

Բաղադրությունը

  • 300 գ լոբի,
  • 1 հատ գազար,
  • 0.5 հատ սոխ,
  • լիմոնի հյութ կամ 0.5 հատ լիմոն,
  • 1 փոքր կապ սամիթ և մաղադանոս,
  • 50 մլ ձիթապտղի ձեթ,
  • աղ:

Պատրաստման եղանակը

Լոբին նախապես գիշերը թրջել, ջրի մեջ մի փոքր աղ ավելանցել: Հաջորդ օրը լավ լվանալ, ջուրը փոխել և եփել: Ըստ ցանկության կարելի է եփելիս մի փոքր աղ ավելացնել: Եփելուց հետո թողնել, որ սառչի:

Գազարը մաքրել և բարակ կտրատել կամ անցակացնել քերիչով:

Սոխը կիսաշրջանով կտրատել: Այնուհետև մանր կտրատել կանաչին:

Այս բաղադրիչները միավորել, ավելացնել լիմոնի հյութ, ձիթապտղի ձեթ, ըստ ցանկության՝ աղ, և լավ խառնել:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում