Ահա այսպիսի հետաքրքիր և շատ համեղ կարկանդակ կարելի է ստանալ սիրելի բանջարեղենից: Բանջարեղենային կարկանդակ

Բաղադրիչներ

400 գ դդմիկ

450 գ կարտոֆիլ

5 ձու

1 բուլղարական պղպեղ

կանաչ սոխ, մաղադանոս

50 գ պարմեզան պանիր

100 գ մոցարելլա

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

2 ատամիկ սխտոր

ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը մանր կտրատել, 6-7 րոպե տապակել ձիթայուղով և վերցնել կրակից

Դդմիկը մանր կտրատել, 5 րոպե տապակել ձիթայուղով և ավելացնել կարտոֆիլին

Պղպեղը, կանաչ սոխը, սխտորը մանրացնել, 3 րոպե տապակել ձիթայուղով և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Ավելացնել մաղադանոս, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, 5 ձու, պարմեզան պանիր և լավ խառնել

Ստացված զանգվածի մի մասը լցնել թավայի մեջ, ավելացնել մոցարելլա պանիր, ապա ավելացնել մյուս մասը

Դնել թույլ կրակի վրա, ծածկել կափարիչն ու թողնել 5-6 րոպե: Ափսեյի օգնությամբ շրջել և ևս 5 րոպե թողնել կրակին

Զարդարեք ըստ ճաշակի և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում