Ահա՛, թե ինչ հետաքրքիր ուտեստ կարելի է պատրաստել դդմիկից։ Դդմիկով թխվածք

Բաղադրիչներ

2 դդմիկ

1 ձու

100 մլ կաթ

20 գ պարմեզան պանիր

60 գ ալյուր

աղ, սև պղպեղ

1 թ/գ փխրեցուցիչ

Կաղապարի չափը՝ 18 սմ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկը շրջանաձև, բարակ կտրատել, համեմել աղով, 5-7 րոպե թողնել մի կողմ, ապա չորացնել

1 ձվին ավելացնել կաթ, լավ խառնել

Ավելացնել պարմեզան պանիր, ալյուր, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել

Ավելացնել փխրեցուցիչ, խառնել, ավելացնել կտրատած դդմիկները, լավ խառնել

Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ փռել, ձեթ քսել, ստացված զանգվածը լցնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40-45 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում