Բաղադրիչներ
1 դդմիկ
1 գազար
1 գլուխ սոխ
3 ճ/գ ալյուր
4 ճ/գ ջուր
1 ձու + 1 ճ/գ ձեթ
աղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը, գազարը, դդմիկը խորանարդաձև կտրատել, համեմել աղով, ծածկել կափարիչն ու 10 րոպե թողնել միջին ջերմության կրակին
Խոր տարայի մեջ ալյուր լցնել, ավելացնել ջուր, ձու, ձեթ, աղ և լավ խառնել
Ավելացնել տապակած բանջարեղենը
Ստացված զանգվածը լցնել կեկսերի համար նախատեսված ձևի մեջ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե
Մատուցելու ժամանակն է )))
Բարի ախորժակ