Բաղադրիչներ
80 գ վարսակի փաթիլներ
աղ
5 գ փխրեցուցիչ
½ թ/գ դարչին
2 ձու
35 գ շաքարավազ
15 գ հալեցրած կարագ
1 խնձոր
1 գազար
30 գ ընկույզ
Կաղապարի չափը` 18*13 սմ
Պատրաստման եղանակը
Վարսակի փաթիլները բլենդերով մանրացնել, ավելացնել մի պտղունց աղ, փխրեցուցիչ, լավ խառնել
2 ձվին ավելացնել շաքարավազ, լավ խառնել, ավելացնել հալեցրած կարագը, լավ խառնել
Գազարն ու խնձորը բլենդերով հարել, ավելացնել ձվին
Ստացված զանգվածը ավելացնել վարսակի փաթիլներին, ավելացնել նաև մանրացրած ընկույզ և լավ խառնել
Կաղապարի ներսը պատել կարագով, լցնել ստացված զանգվածը, հավասարապես տարածել, զարդարել ընկույզով և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 35 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ