Օգտակար, համեղ և հագեցնող: Հնդկաձավարով և կոլոլակով ապուր

Բաղադրիչներ

4-5 հատ կարտոֆիլ

1 հատ գազար

2 գլուխ սոխ

1 քաղցր պղպեղ

200-250 գ հնդկաձավար

350-400 գ աղացած միս

4 լ ջուր

2 դափնու տերև

աղ

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Միսը համեմել աղով, սև պղպեղով(կարելի է ավելացնել սիրելի համեմունքները) և փոքրիկ կոլոլակներ անել

Կարտոֆիլը, պղպեղն ու սոխը կտրատել մանր խորանարդներով

Եռման աղաջրում լցնել կարտոֆիլն ու հնդկաձավարը, թողնել 3 րոպե

Ավելացնել կոլոլակները և եփել 10 րոպե

Առանձին՝ տապակել սոխն ու քերած գազարը (2 րոպե), ապա ավելացնել պղպեղն ու թողնել 5 րոպե

Տապակն ավելացնել ապուրին, ավելացնել դափնու տերև, աղ, սև պղպեղ և թողնել կրակին 15-20 րոպե

Մատուցելու ժամանկն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում