Տարբերվող, շատ ախորժելի և համեղ` ձվով նախուտեստ

Բաղադրիչներ

6 ձու

250 մլ սերուցք

4 ցողուն կանաչ պղպեղ

մաղադանոս

250 գ բեկոն

350 գ պանիր

լոլիկ

աղ

սև պղպեղ

կաղապարի չափը` 36*28 սմ

Պատրաստման եղանակը

6 ձվին ավելացնել սերուցք, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել կամ մի քիչ հարել

Ավելացնել մանրացրած կանաչ սոխ և մաղադանոս, 150 գ քերած պանիր, լավ խառնել, լցնել կաղապարի մեջ (նախապես յուղաթուղթ փռել և մի քիչ ձեթ քսել), հավասարապես տարածել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Շրջել հակառակ կաղմի վրա: Բեկոնը 1-2 րոպե 2 կողմից տապակել և շարել ձվածեղի վրա

Ավելացնել 150 գ ցանկացած տեսակի պանիր, լոլիկ

Փաթաթել ռուլետի պես, 100 գ քերած պանիր ավելացնել և ևս 10 րոպե դնել ջեռոցում

Զարդարեք մանրացրած կանաչեղենով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում