Բաղադրիչներ
1 դդում
210 գ շաքարավազ
2 ձու
125 մլ ձեթ
225 գ ալյուր
2 թ/գ սոդա
1 թ/գ փխրեցուցիչ
1 թ/գ դարչին
1/2 թ/գ կոճապղպեղ
1/4 թ/գ աղ
1/4 թ/գ մշկընկույզ
2 ճ/գ դդմի կորիզ
Կաղապարի չափը՝ 23*23 սմ
Պատրաստման եղանակը
Դդումի վրա անցքեր անել և մոտ 1 ժամ դնել ջեռոցում
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/03/screenshot_818.png)
Հանել միջուկը, բլենդերով հարել, 10 րոպե թողնել սառնարանում
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/03/screenshot_819.png)
Ավելացնել շաքարավազ, ձու, լավ խառնել, ավելացնել ձեթ և լավ խառնել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/03/screenshot_820.png)
Ալյուրին ավելացնել սոդա, փխրեցուցիչ, դարչին, կոճապղպեղ, աղ, մշկընկույզ և լավ խառնել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/03/screenshot_821.png)
Ավելացնել դդմի պյուրեն, լավ խառնել
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/03/screenshot_822.png)
Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ փռել, լցնել ստացված զանգվածը, ավելացնել դդմի կորիզ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/03/screenshot_823.png)
Կարող եք մատուցել )))
![](https://hamoov.am/wp-content/uploads/2023/03/1779-1024x538.jpg)
Բարի ախորժակ