Բաղադրիչներ
2 լավաշ
200 գ կաղամբ
100 գ երշիկ
2 խաշած ձու
2 թթու վարունգ
մայոնեզ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Կաղամբը բարակ կտրատել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած թթու վարունգ, ձու, երշիկ, մի պտղունց աղ, սև պղպեղ, 2 ճ/գ մայոնեզ և լավ խառնել
Լավաշի վրա մայոնեզ քսել, դնել 2-րդ լավաշը, լցնել ստացված զանգվածը, հավասարապես տարածել և ռուլետի պես փաթաթել
բաժանել 2 մասի, դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե
Կտրատեք և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ