Ստացվում է չափազանց գեղեցիկ և համեղ: Աղացած մսով և դդմիկով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

500 գ աղացած միս

1 գլուխ սոխ

3 դդմիկ

2 կարտոֆիլ

4 ձու

150 գ ալյուր

150 գ պանիր սուլուգունի

պաքսիմատ

մաղադանոս, սամիթ

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը մանրացնել, 3 րոպե տապակել, ավելացնել աղացած միս, թողնել 3-4 րոպե, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, ծածկել կափարիչն ու թողնել 7 րոպե

Կարտոֆիլն ու դդմիկն անցկացնել քերիչով, ճզմելով հեռացնել ավելորդ հեղուկը, ավելացնել 4 ձու, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, լավ խառնել, մի մասը լցնել թավայի մեջ, ավելացնել տապակած միսը

Ավելացնել քերած պանիր, մանրացրած մաղադանոս, սամիթ

Ավելացնել դդմիկի մնացած մասը, պաքսիմատ ցողել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում