Սուպեր թխվածք՝ առանց շաքարի և մեծ ծախսերի

Դեղձով թխվածք
Թեթև և համեղ թխվածք սուրճի հետ վայելելու համար:

Բաղադրիչներ

  • 4 հատ ձու
  • 200 գ շաքարավազ
  • 180 գ ալյուր
  • 1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
  • վանիլին
  • 5-6 հատ դեղձ

Պատրաստման եղանակը

1 Ձուն հարել, մինչև սպիտակ և ծավալուն զանգված ստացվի:
2 Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչը, և քիչ-քիչ ավելացնել:
3 Խմորը կամաց խառնել, որ ծավալը չնստի:
4 Տարայի մեջ քսել բուսայուղ կամ կարագ:
5 Դեղձերը կտրատել, և շարել տարայի մեջ:
6 Թխել 190°C ջեռոցում 45 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում