Սա պարզապես հրաշք է: Կաթնաշոռային և մրգային միջուկով անմահական թխվածք

Բաղադրիչներ

250 գ ալյուր

130 գ կարագ

1 ձու

1 թ/գ փխրեցուցիչ

աղ

50 գ շաքարի փոշի

Միջուկի համար`

500 գ 5 % կաթնաշոռ

2-3 տանձ (կարելի է փոխարինել խնձորով)

150 գ նարնջի կամ ծիրանի ջեմ

նարնջի կեղևի քերուկ

2 ձվի սպիտակուց

10 գ վանիլային շաքարավազ

30-50 գ շաքարի փոշի

կաղապարի չափը` 22 սմ

Պատրաստման եղանակը

Ալյուրը, շաքարի փոշին, փխրեցուցիչը, աղը խառնել իրար

Ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագ, ձեռքով խառնել, մանրացնել

Ավելացնել ձու և խմոր հունցել

Դնել պոլիէթիլենի մեջ, թողնել սառցարանում 30-35 րոպե

Միջուկի համար՝` կաթնաշոռին ավելացնել ծիրանի ջեմ, նարնջի կեղևի քերուկ, հարել, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված

Տանձը մաքրել, անցկացնել քերիչով և ավելացնել կաթնաշոռին

Ձվի սպիտակուցը, վանիլային շաքարավազը և շաքարի փոշին, խառնել իրար, հարիչով հարել այնքան, մինչև կստացվի փրփուրի պես զանգված

Սպիտակուցը ավելացնել կաթնաշոռային զանգվածին և լավ խառնել

Կաղապարի մեջ սննդային թուղթ փռել, սառնարանից հանել խմորը, քերիչով անցկացնել և մի մասը լցնել կաղապարի մեջ

Ավելացնել կաթնաշոռային միջուկը, այնուհետև խմորի մնացած մասը

Թխել 180°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե

Թողեք լավ հովանա, և մատուցեք տաք թեյի հետ)))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում