Բաղադրիչներ
300 գ ալյուր
100 գ օսլա
աղ
1 թ/գ փխրեցուցիչ
վանիլին
200 գ կարագ
1 ձու
2 ճ/գ թթվասեր
Միջուկի համար`
250 գ կաթնաշոռ
100 գ շաքարավազ
2ճ/գ օսլա
1 ձվի սպիտակուց
Պատրաստման եղանակը
Ալյուրին ավելացնել օսլա, շաքարավազ, մի պտղունց աղ, փխրեցուցիչ, վանիլին, լավ խառնել, ավելացնել կարագ և լավ տրորել
Ավելացնել, ձու, թթվասեր, լավ խառնել, խմոր հունցել, ծածկել սննդային պոլիէթիլենով և 20 րոպե թողնել սառնարանում
Կաթնաշոռին ավելացնել շաքարավազ, օսլա, 1 ձվի սպիտակուց և հարել
Խմորը գրտնակել, շրջանաձև կտրատել, 1 շրջանակի վրա 1 թ/գ պատրաստած միջուկից դնել, ևս 1 շրջանակ դնել
Անկյուններն ամրացնել պատառաքաղի օգնությամբ, պատել ձվի դեղնուցով և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե
Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ